OFERTA NOASTRĂ

CONSULTANȚĂ FINANCIAR-CONTABILĂ

Primul pas pentru inițiarea unei noi activități este, cu siguranță, verificarea sustenabilității financiare.

Oferind evident deplina confidențialitate, suntem disponibili pentru a-ți asculta ideile și, în același timp, a-ți furniza toate răspunsurile necesare unei dezvoltări pozitive a afacerii tale.

CONSULTANȚĂ LEGALĂ

Echipa noastră de consultanți legali și contabili, având vaste cunoștințe de legislație și regulamente statale și europene, vor preveni eventualele erori care ți-ar putea afecta eforturile tale de a gestiona ideea ta de afacere.

SUPORT LOCAL

Deschiderea sau transferul unei societăți comerciale în afara granițelor propriei țări ar putea părea o operațiune simplă și o multitudine de pseudo-consultanți se găsec mereu la vânătoare de oportunități.

Cu ROMANIA-STARTUP, ești în siguranță. Toți consultanții noștri îți vorbesc limba iar dacă dorești un traducător te va acompania ori de câte ori vei dori să ceri informații sau păreri ale unor alți profesioniști locali.

În plus, echipa noastră te poate ajuta și pentru a prenota mijloace de transport, hoteluri, etc.

CERERI DE FINANȚARE EUROPEANĂ

În România sunt disponibile importante finanțări europene pentru diverse tipuri de activități. Nu sunt disponibile pentru toți dar sunt disponibile pentru cine știe cum să le solicite și nu greșește nici măcar o virgulă când completează cererea de finanțare. Garanția noastră? Onorariul nostru va fi achitat doar în cazul acordării finanțării solicitate.

MANAGEMENT SOCIETAR

Gestiunea societății? Dacă o dorești nu va mai trebui să te gândești la aceasta.

Ore pierdute la contabil? Ne ocupăm noi.

Căutare de furnizori? Echipa noastră îți va găsi produsul căutat, la cel mai bun preț, căutându-l în toată lumea.

Ai nevoie de o rețea de desfacere? Nu va trebui decât să ne spui ce dorești să vinzi și noi ne vom ocupa.

REZOLVAREA PROBLEMELOR

Ne ocupăm de toate problemele zilnice ale societății tale.

A munci și a conduce o societate în România poate părea mai ușor de realizat comparativ cu alte state, dar atenție, aici organele administrative și fiscale nu glumesc atunci când constată încălcări ale normelor legale, pedepsele pentru cei care greșesc fiind severe.

Nu există loc pentru improvizații, toate activitățile trebuiesc foarte bine organizate și controlate iar orice problemă ivită trebuie rezolvată în modalitatea justă și legală.

Mii de cetățeni străini au deschis deja societăți comerciale în România, uneori bazându-se pe soluțiile propuse de consultanți prea puțin serioși iar acum se găsesc în situația de a avea diverse debite față de stat și cu dreptul de a fi plătitori de TVA blocat. Echipa noastră vă poate ajuta chiar și în aceste situații pentru a reactiva societatea sau pentru a-ți gestiona cauzele contencioase împotriva statului.

Acestea sunt doar o parte din serviciile oferite de noi prin consultanții noștrii. Orice problemă pe care nu am acoperit-o prin sumara  noastră descriere are cu siguranță o soluție. Caută-ne și o vom găsi pentru tine.

CONTACT

ÎNAPOI